Важни писания

сряда, 6 юли 2016 г.

Една полезна организация срещу кръвопийците

Като чуят за НПО-та и особено за фондации, хората обикновено псуват, защото това се превърнаха в мръсни думи благодарение на соросоидните структури. Но ето, че има едно добро изключение. Става дума за НПО "Гражданите", което наистина защитава хората от кръвопийците - банки, частни съдебни изпълнители, колекторски фирми и други подобни криминални престъпници, тероризиращи хората с прословутите членове 417 и 418 от ГПК. Ето едно тяхно кратко представяне: 
"Затова НПО „Ние, Гражданите” поема инициатива за защита на правата на всички граждани, жертви на лобисткия закон и на масовото му неспазване и нарушаване от съдии и частни съдебни изпълнители. И на тези, които неминуемо ще станат негови жертви, ако не разберат какви са правата им. Ще инициираме отново и ще сезираме европейските служби за правосъдие и правов ред за дълбоко дискриминационния характер на прилагания в България закон срещу реални и „измислени” длъжници, който ги превръща в зависими крепостни на банковия картел и чрез който държавните институции /НАП и др./ упражняват икономическа принуда и терор над българските граждани. Ще обсъдим действията си с юристи, които безкористно ни консултират за стъпките, които предприемаме в областта на правото, ще съгласуваме инициативите си със сродни граждански организации и ви призоваваме да се присъедините към нас и към всяка една форма на граждански протест, която ще организираме. Но тъй като ние живеем в България, където опазването на нашите права, собственост, чест и достойнство е само в нашите ръце, нека да ги опазим! И да се обявим категорично срещу икономическия и съдебен терор над всички нас, с който управляващата ни от 25 години шайка политици замени тихомълком политическия терор на комунистическия режим и който те използват като инструмент за забогатяване! Свържете се с нас чрез нашите уебстраници „Ние, гражданите” , на нашия имейл адрес niegrajdanite@gmail.com, на нашия блог https://niegrajdanite.blogspot.bg/ ."

Да им пожелаем ползотворна дейност в защита на пострадалите хора.


1 коментар:

  1. Моето име е д-р Ogbidi, роден съм в малко селце в Африка, достоен син или майстор Kebbi. Баща ми ми повери свещения дар на семейството ни, преди да умре. Всеки ден, откакто бях на 10 години, посветих живота си на изпълнението на моя дълг и помагам на всички, които идват при мен за помощ. Поради това моите силни умове увеличават подаръка ми за това или "Свещеното ръководство" с разрешението на моите предци. Ето защо трябваше да пътувам извън Африка и извън нея, за да поставя подаръка си в служба на нуждаещите се. В случай, че се нуждаете от моята помощ за следното: любовна магия, бременност и всякакви други типове или помощ, не се колебайте да се свържете с мен на имейл: ogbidihomeofsolution1@gmail.com или обадете / whatsapp чрез: +2348052523829
    Докато най-накрая изпълня дълга си и съдбата си.

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves