Важни писания

петък, 29 юли 2016 г.

Дегенератската пасмина от извратеняци

Активистки на БХК посрещат
 "бежанци" за да ги обслужат 
Новината, че видна активистка на антибългарския Хелзинкски Комитет е била любовница с атентатора Мохамед Юсуф Далил, който взриви 15 души в Ансбах, не е никаква новина. Дегенератите винаги се поддържат като мафия, както в известния закон - "подобното привлича подобно". И така: "Малко след пристигането си в България Мохамед се свързва с активисти на Български хелзински комитет, които по онова време проследяват как се отнасят с бежанците у нас, пише "Уикенд" и цитира свои източници, които твърдят, че сред тях е жена на име Даниела, с която Мохамед започва връзка. Възможно е именно заради нейното покровителство той да е успял така бързо да замине за Германия. Пак според същите източници Мохамед е уреждал документи, с които да получи официален статут и след това да напусне пределите на страната ни. ....."През два дни ни звъняха от БХК, за да питат какво става с документите на Мохамед, заплашваха ни, че правят филм за това как се отнасяме с пострадали от войната млади хора. Говореше се, че този Мохамед е любовник на една от активистките, но какво можехме да сторим", казват от Агенцията за бежанците."
Всъщност можеха много да направят, например да подадат сигнал в прокуратурата срещу недопустимия натиск върху държавна институция, упражняван от предателска антибългарска организация финансирана със соросоидни пари. Или да извадят по медиите тези рекетьорски действия, или просто да спазят закона, като откажат статут на бъдещия убиец. Но в случая май трябва да се прекръстим и благодарим на Всевишния, че тази дегенератка му е издействала документите и той се е махнал от България. Иначе можеше да се взриви на Джаз фестивала на открито в Южния парк в София например. Но медиите като са казали А, да кажат и Б. Коя е тази Даниела?
Даниела Фъртунова
Ами ето коя: "
Даниела Фъртунова е старша юристка и организатор при Правната програма на Български хелзинкски комитет. Тя започва работа в БХК през ноември 2005 г. като доброволка към Правната му програма. През 2006 г. завършва „Право“ в Софийски университет „Св. Кл. Охридски“. Вписана е като адвокат в Софийската адвокатска колегия на 31 януари 2007 г. Освен като адвокат в Правната програма на БХК, Даниела е участвала и в дейности по мониторинг на условията в затворите и пробационните служби. През 2006 г. тя е наблюдател по дела на хора с увреждания по проект на Център за независим живот. От 2005 г. до 2011 г. тя е граждански наблюдател в полицейските управления в София, а през 2011 г. и в Специалния дом за временно настаняване на чужденци в Бусманци по проекти на Институт „Отворено общество“. Тя е лекторка и обучителка на антидискриминационни семинари и обучения по права на човека."
Нито е първият, нито последния случай на откаченячки, вземащи си за любовници черни и / или ислямисти. Спомнете си онази германска туркиня Селин Гьорен - лява активистка разбира се, изнасилена в Манхайм от трима араби, която в полицията спестява националността им и лъже, че били германци, за да "не раздухвала истерията срещу бежанците". После в официални изявления благодареше на "бежанците", че са се спасили в Германия. Заради лъжите на тази долнопробна извратена кучка, полицията тръгва по грешна следа. Скоро същите боклуци изнасилват друга - вече напълно невинна и нормална жена в същия район. Чак тогава малоумничката Гьорен признава, че е лъгала. И вижте какво пише в мрежата: „Наистина съжалявам, че вашето сексистко държане към мен може да послужи като гориво за агресивния расизъм". А и след сексуалните нападения на пришълците в Кьолн по Нова година, когато медиите упорито криеха фактите десет дена, други германски извратенячки излязоха на протест срещу "словото на омразата, ксенофобията и расизма" с плакати "По-добре изнасилвачи, отколкото расисти!"  Вярно, българи живеещи в Германия писаха в мрежата, че тези протестиращи "жени" изглеждали така, че било ясно, че по никакъв начин не биха могли да привлекат нормален германски мъж, ама да не бъдем, чак толкова жестоки.
За сравнение на сбърканото поведение на тази дегенератка в Германия - пример от България: "Убитият в Стара Загора Богдан Динев е известен като Боньо Фаса. За убийството му е задържано 18-годишно момиче, което само се е предало в полицията. Ученичката твърди, че е била изнасилена от Богдан, а според адвокатът му Валендин Димитров момичето е действало при неизбежна самоотбрана. По думите му тя е в тежко психическо състояние."  За яснота, ученичката е успяла да докопа нож, да кастрира изрода, (който се оказа и криминално проявен) и да избяга, а той умира от кръвозагуба. Тя сама се предава след като излиза от шока, а два дни по-късно в Стара Загора имаше демонстрация от разгневени мъже и жени в нейна подкрепа, които искаха да бъде пусната на свобода. Така и стана, съдът я пусна под гаранция и вместо за предумишлено убийство тя ще бъде разследвана за убийство при законна самоотбрана и най-вероятно оправдана. Ето така действат нормалните българки и българи, а не като малоумните германо-турски толерастки...
Виктория Христова
Хайде сега да си припомним онзи алжирски изрод Салахадин бин Аладин, заклал красивата Виктория - 20 годишна продавачка в магазин на оживената улица "Пиротска" в самия център на София. Момичето едвам прескочи трапа с многобройни порезни рани. Оказа се, че боклукът е бил любовник с някаква отрепка - травеститът Ася, който го е укривал и след опита за убийство му е намерил тайна квартира в Пловдив: "Хазяинът се съгласил да приеме Аладин, след като травеститът Ася звъннал от София и помолил за няколкодневна квартира. Пловдивчанинът си мислел, че върши услуга на приятел и се съгласил, имал свободна стая. Той също не е знаел, че наемателят е издирваният за опита за убийство на Виктория Христова чужденец. Единственото, което той каза пред БЛИЦ е, че знаел, че травеститът е сводник, но го познавал отдавна и за това се съгласил да предостави стаята. Боже, Боже, в какво се забърках, как можах да дам под наем стая точно на този човек, вайкаше се днес пловдивчанинът. БЛИЦ разбра още, че Ася и алжирецът били двойка, живеели заедно в столицата. Имало искри между тях, имало любов, така твърдял травеститът пред съквартирантите. Именно той е организирал бягството на Аладин през полицейския кордон в София, като наел такси, успял да пробие блокадата и да изведе любимия си в Пловдив.А въпросният Салахадин се оказа стар познайник на полицията издирван и за други престъпления: "При задържането му в него е намерена вещ, която е издирвана във връзка с друг грабеж. По неофициална информация след нападението на Виктория той е успя да открадне и мобилен телефон, по който е бил проследен от полицията. Според "Дневник", който цитира източници от МВР, Бин Аладин е бил разпознат и като автор на още две брутални нападения, за които МВР не е съобщило. В ранните часове на 27 май на паркинга зад Централните хали той е ограбил и опитал да убие 35-годишния Тихомир Владимиров, който отивал именно към магазина, в който бе нападната Виктория. Той е бил намушкан 12 пъти - в черния и белия дроб, като е била срязана и сънната му артерия, загубил е близо два литра кръв. Закаран е в критично състояние в "Пирогов", където лекарите успяват да го спасят."  След нападението над Виктория, която се оказа и танцьорка във фолклорния състав на ВМРО - София, централата на организацията свика протестна демонстрация на "Пиротска" до джамията в центъра на столицата и присъстващите дадоха ултиматум на правителството да "прочистят" незабавно столицата от ислямистките изроди. Полицията се задейства и накрая успя да хване касапина. А БХК, подадоха протест в прокуратурата за "слово на омразата, расизъм и ксенофобия" срещу активистите на ВМРО свикали протеста....
Ако Маргарита Илиева - директор на правната 
програма на БХК ви изглежда полуидиот - 
не сте прави. Тя е пълен идиот.
Ами ето, че науката дегенерология е абсолютно права, сбърканяците тровят не само своите животи, но и нашите - престъпления, перверзии, убийства, жестокости са навързани като броеница. И разбира се другите дегенерати от БХК ги вземат под закрилата си: "подобното привлича подобно", да си спомним само как толерастите от БХК предложиха за човек на годината садистът Джок Пол Фрийман - заклал пак в центъра на София 19 годишен студент и за малко да убие друг. А директорката на правната програма на БХК - лесбийката Маргарита Илиева, веднага започва правната защита на такива изроди, нали затова получава соросоидните доларчета. Всъщност тя е и много тъпа, ако ви е интересно четете тук. И както писах на друго място, светът би бил много по-хубаво място без дегенератската сган - лесбийки - като Ангела Меркел, Хилари Клинтън, прословутата кметица на Кьолн - Хенриете Рекер, Кондолиса Райс и т.н., без педерасти като Радан Кънев, Ленин, Сталин, Маркс и Енгелс и Радослав Стоянов от БХК, без травестити като Ася - помагачът на алжирския касапин Салахадин, и изобщо без всякакви такива отрепки, които трябва незабавно да бъдат отстранени от всякакви властови позиции и прибрани където им е мястото - кои в затворите, кои в лудниците, кои в болниците, а някои даже и в....








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves