Важни писания

четвъртък, 16 юни 2016 г.

Дегенератите предизвикват християните

Содомитското сборище от 2015 г.
"Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях."
Левит 20:13
Една истинска история за същността на педерастките двойки: "36-годишен австралиец се призна през февруари за виновен в заговор за сексуална експлоатация на дете и в заговор за притежание на детска порнография. Той беше осъден на 30 години затвор, след като властите в САЩ постановиха, че той и партньорът му са допуснали най-малко осем други мъже да правят секс за пари с осиновеното от тях момче, предаде Асошиейтед прес. Неговият партньор – 42-годишен американец, живял в Австралия, получи през юни максималната присъда от 40 години лишаване от свобода, след като се призна за виновен в заговор за сексуална експлоатация на дете. Двамата мъже завързали интимна дружба в края на 90-те години на миналия век и започнали да правят опити да осиновят невръстно момче с подправени документи, за да извършат законно осиновяване. Мъжете платили 8000 долара, за да осиновят момчето от жена, която била изоставена от съпруга си. Детето било на възраст между 2 и 6 години, когато поне 8 мъже правили секс с него. Те били арестувани миналата година в Лос Анджелис." Това е тяхната "борба за равноправие", това искат, с това се гордеят и с това парадират. И тази година педерастите, зоофилите, педофилите, лесбийките, копрофилите геронтофилите, некрофилите, трансексуалните, бисексуалните, асексуалните и въобще цялата извратена пасмина от дегенерати за пореден път предизвиква нормалните хора в София. Този път организират щедро платената си със соросоидни пари провокация точно на християнската Задушница. Такава гавра с мъртвите е не само обидна, но и богохулна. На тези изроди трябва да се даде духовен, морален и политически отпор. 
Столична Община в лицето на кметицата Фандъкова (за нея тук) заема неясна и двусмислена позиция: "До момента Столична община не е издала съгласувателни писма по Закона за събранията, митингите и манифестациите, с които разрешава провеждането на заявените две събития за 18 юни – „София прайд“ и протестно шествие с организатор Благовест Асенов. Това означава, че не е допуснато съвпадение по време и място при провеждане на двете масови мероприятия."
Какво означава това, само Фандъкова си знае. Смешното е, че самите извратеняци я обвиниха навремето, защото подкрепила седмицата на християнското семейство организирана от Асоциация "Общество и ценности", която защитава свещения християнски брак между мъж и жена, традиционното семейство и воюва с порнографията, педерастиите, сурогатното майчинство, проституцията и евтаназията, изобщо с всички дегенератски извращения. Статията на педалите е красноречива още със заглавието си: "Фандъкова, семейство Халваджиян и актьорът Ивайло Захариев подкрепиха хомофобска кампания на анти-гей организация"  Ето и какви бисери има в нея: "Като кмет на столицата вече трети мандат, Фандъкова нито веднъж не е подкрепяла публично София Прайд. Кметът на София Йорданка Фандъкова ще бракосъчетае двойка по повод Седмицата на брака — кампания, организирана от анти-гей организацията „Асоциация „Общество и ценности“.  И това е лошо според тях разбира се. Фандъкова трябваше да забрани тази антихристиянска гавра на Задушница, както поискаха от нея съветниците от ВМРО и "Атака" в Общинския съвет. 
Сайта на Асоциация „Общество и ценности“  
Че содомитските извратеняци търсят конфликт с нормалните хора е ясно от позицията им: "Поводът е, че Столична община допуска съвпадение по време и място на провеждане на две масови мероприятия, като според организаторите на „София прайд” второто шествие е „агресивна контрадемонстрация, организирана от представители на спортни хулигански и ултранационалистически неформални групи”. Въпреки че заявката за „София прайд” е била направена преди повече от месец, вчера на среща в СДВР е поискано да се промени началният час на шествието – нещо, което е невъзможно предвид отделените средства за реклама, очакванията на участниците, както и предварителната заявка за участие, дадена от представители на дипломатически мисии на поне девет държави, гости от шведската полиция и други. Намираме този натиск за недопустим. Такова изменение не е възможно по редица причини и ние няма да го направим”, заявяват организаторите на „София прайд”. 
Включете се в контрапротеста срещу извратеняците
Обаче и полицията  ги отсвири педерунгелите: "...старши комисар Антон Златанов, който е заместник на столичната полиция, "дори си позволи да намекне, че полицията като орган по защита на правата и свободите на гражданите и опазване на обществения ред не дължи да изпълни тези си функции спрямо "София прайд", тъй като нашето събитие можело да се определи и като културна проява, а не манифестация по смисъла на ЗСММ". Хайде да ги видим сега "смелчаците", ще излязат ли да богохулстват и мърсуват по улиците без охраната на тежко въоръжената жандармерия?
 Футболни запалянковци приветстват извратеняците...
Само че, този път сбърканяците и извратеняците ще настъпят здраво мотиката. Ако наистина направят начална точка на сборището си Княжеската градинка пред Университета откъм бул. „Васил Левски“, както им предлага Общината, си нямат идея какво ги чака. От другата страна на паметника е Бирения фест на нормалните хора, които гледат мачове, пият бира, харесват жени, женят се за тях и правят деца....
Нормална жена
Нормален мъж
Нормален флирт

Нормална любов

Нормален секс
Нормално семейство
Подкрепи Европейската гражданска инициатива "Мама, татко и деца" за защита на брака и семейството в Европа 
Нормален живот
Патриарх Неофит каза:  "Горко на ония, които злото наричат добро, и доброто - зло, тъмнината считат за светлина и светлината - за тъмнина!" (Ис. 5:20).
От Бога, Който е сътворил човека като мъж и жена (Бит. 1:28) е даден и вложен нравствен закон: мъжът и жената да се свързват в свещения и благословен съюз на брака, мъжкото и женското начало да се съединяват и в това общение и единение в любовта да възрастват към съвършенство. Този модел на човешки взаимоотношения е фундаментален, а пренебрегването му води към духовна смърт – както за отделния човек като личност, така и за семейството и обществото.
Провъзгласяването на греха за норма и на пагубното - за добро, не е нещо ново за човечеството. В историята се наблюдават трагични повторения: във време на морална криза и упадък народите биват обхващани от користолюбие и греховни страсти, които изместват традиционните нравствени ценности и идеали, поразяват като с метастази здравето на обществото и неизбежно водят цивилизацията към нейния упадък."



Подкрепи Европейската гражданска инициатива "Мама, татко и деца" за защита на брака и семейството в Европа 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves