Важни писания

петък, 11 март 2016 г.

Сатанистите не се и крият

Те са толкова нагли, че не се и крият. Направо се гаврят с нас. Нагло ни поставят знаци и символи за това което са ни подготвили. Много години преди да го направят. В случая на доларовите банкноти, години преди да се случат взривовете. Не става дума само за небостъргачите на 11-ти септември. И за много други взривове. Ако знаете английски, изгледайте внимателно това видео. И да не знаете езика ще разберете всичко. И да припомня думите на апостол Павел до ефесяни: 
"12. защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата.
13. Заради това приемете Божието всеоръжие, за да можете се възпротиви в лош ден и, като надвиете всичко, да устоите.
14. И тъй, стойте, като си препашете кръста с истина и се облечете в бронята на правдата,
15. и обуйте нозете си в готовност да благовестите мира;
16. а над всичко вземете щита на вярата, с който ще можете угаси всички нажежени стрели на лукавия;
17. вземете и шлема на спасението и духовния меч, който е Божието слово;"

Ефесяни 6:12
Ето го и видеото. Горе е първата част за това което вече се случи, долу за това което са ни подготвили за в бъдеще - ядрен апокалипсис в Ню Йорк. Но според мен не от ядрена война с Русия или Китай. Ще инсценират такава. Всъщност неслучайно обърнах внимание на онази прословута ядрена централа до Ню Йорк, работеща без лиценз... Вече тестваха реакциите на нюйоркчани, като "изпуснаха" радиоактивна вода. Ще си я взривят, както си взривиха небостъргачите и ще обвинят Путин за това. Ще изстрелят "в отговор" на агресията ракетите си. След което наистина ще има ядрена война. Това са ни подготвили сатанинските изроди. време е да ги обесим по фенерите.
Препоръчвам да свалите филмчетата на компютъра, докато не са го изтрили като това тук. И ги разпространявайте... Водим битка след битка, но накрая ще спечелим и войната. Бог е с нас!




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves