Важни писания

четвъртък, 21 май 2015 г.

Безумната псевдотеория за еволюцията


Издържаният от фондация  "Америка за България" (с по 3 000 000 долара на година) сайт "Дневник" (част от кръга "Капитал" на олигарха Иво Прокопиев),  е написал пространна тирада за Ричард Докинс - известен сатанист и богохулник, легендиран като "учен":
"По-странна, отколкото можем да предположим" - заглавието идва от великия британски биолог Дж. Б. С. Холдейн, който е казал, "Моето подозрение е, че Вселената е не само по-странна, отколкото предполагаме, а по-странна, отколкото можем да предположим. Има повече неща на небето и земята, отколкото са бленувани или биха могли да бъдат бленувани от която и да е философия."

С тези думи започна лекцията на световноизвестния еволюционен биолог, етолог и настоящ носител на неофициалната титла "най-известен атеист в света" проф. Ричард Докинс. Авторът на революционните в областта си "Себичният ген" (1976), The Extended Phenotype (1982, непреведена у нас) и още 11 научни и научнопопулярни книги бе звездата в програмата на петото издание на Софийския фестивала на науката миналия уикенд (макар и в сериозната конкуренция на комика Саймън Уотс от "Обществото за защита на грозните животни").

Докинс дойде да разкаже за начинаещи възгледите си за естествения подбор и най-вече защо според него науката е поезия, в която има повече красота и фантазия, отколкото в която и да е човешка измислица. Пътем даде и простичко еволюционно обяснение защо "хиляди заблудени хора" смятат Вселената за одушевено същество...."

И прочие и прочие идиотщини натрапващи безумната атеистична еволюционна идеология, нагло представена като наука. Всъщност "еволюционната теория" е псевдонаучна доктрина, създадена целенасочено за антихристиянски цели. А Ричард Докинс е най-големият манипулатор и лъжец във вселената. Самото му съществуване и идеи  леко ме навеждат към възможността да повярвам, че той (и само и единствено той) е произлязъл от маймуна, но не и останалите хора. В кръга на шегата разбира се. Защото еволюция няма и никога не е имало, Дарвин е просто насила натрапван псевдоучен с безумните си идеи, представяни като истина от последна инстанция. Всъщност теорията му е лансирана от заинтересовани кръгове. 
Всички научни доказателства са против еволюционнатата псевдотеория и няма нито едно в нейна подкрепа.  Има дебели книжки по въпроса, но Докинс не ги е чел, а и да ги е чел предпочита да мълчи за тях.  
Още през 70-тте години на миналия век индийският физик, астроном и астробиолог професор  Чандра Викрамасингх   (всъщност родом от Шри Ланка) работещ в Англия нанесе смъртоносен удар по "теорията" на Дарвин. Базирайки се на теорията на вероятностите и тогавашните хипотези за възрастта на вселената (14 -15 милиарда години) и нашата земя (4-5 милиарда години), той доказа математически, че в тези години на съществуването им като космически обекти  е невъзможна изобщо еволюцията, камо ли резултатите й в такива мащаби. По-късните изследвания на магнитното поле, което непрекъснато отслабва интензитета си,  впрочем намалиха възрастта на земята още повече, което направи окончателно Дарвин на пух и прах.  (Смешното е, че  статия на  Викрамасингх на тази тема даже беше публикувана през 1978 г., в тогавашният вестник "Орбита" по време на атеистичния комунизъм, когато всяка информация се контролираше от БКП и ДС, а сега вероятно в "демократична" България никой не е и чувал за него.)
Появиха се много нови доказателства против идеите на еволюционистите, които впрочем никога не са могли да приведат нито едно доказателство за псевдотеорията си.
Книгата "Забранената археология" на  например разгроми лъжите на дарвинистите за намерените кости на същества от "преходни видове" между човека и маймуната, такива всъщност никога не е имало и това е научно доказано.
Постепенно се натрупаха планини от книги, филми и документи опровергаващи "еволюционната" псевдонаука. Но за това не се говори нито в училищата и университетите, нито в контролираните средства за масова дезинформация. 
Но вече в епохата на интернет, тези нови доказателства си пробиха път и намериха своите читатели, зрители и сподвижници. Ако се интересувате от темата, препоръчвам един български сайт даващ думата и на креационистите - например поредицата статии: "Сбогом Дарвин"
Останаха да пропагандират антибожествените и по същество сатанински лъжи само платените и зависими медии като "Дневник".  Истината обаче винаги побеждава.
И напълно важат и за тях казаните от Иисус Христос думи на фарисеите:
"44. Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.
45. А понеже Аз говоря истината, не Ми вярвате." -  

Евангелието на Йоан 8 : 44-45






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves