Важни писания

сряда, 24 април 2013 г.

И САЩ признаха, че ДПС е мафия

13 март 2008, четвъртък

В годишния доклад на Държавния департамент на САЩ изборите за общински съветници през октомври 2007 са посочени като нарушение. На тези избори, се казва в доклада, е имало „безпрецедентно купване на гласове”, за което са дадени около 200 милиона лева. Не е пропуснат „изборния туризъм”, главно “внос” на цели автобуси гласоподаватели от Турция. Според американския доклад тези нарушения се дължат на бизнес кръгове и фигури от организираната прстъпност, опитващи се да издигнат свои местни политици, за да имат по-голям достъп до финансите от ЕС.
Е, сега да си припомним наглите изявления на шефа на ДПС - Ахмед Доган за "обръчите от фирми" и за купуването на гласове като нормална "европейска практика" по телевизиите и всичко си идва на място. И ако САЩ са далече, то Европейската комисия е близо и вече ни спря парите по ФАР, ИСПА и САПАРД.
Какво чака още главния прокурор Велчев? Неговия патрон президента Първанов да му позволи да осъди спонсора на президентската кампания Людмил Стойков от Перник? Заради когото ОЛАФ ни спря парите по САПАРД? Или да прибере на топло Ахмед Доган и шайката му, които накараха "избирателите" си под строй да гласуват за президента през 2006 г.?
Трудна Ви е задачата г-н Велчев. Имам предвид не това, че е трудно да се разграничите от патрона си и да приберете в затвора подкрепящите го престъпници. Това е по-скоро лесно. Но Вие не затова сте на този пост. Вие сте поставен там за да ги прикривате. Точно това имам предвид, че е трудно дори и за Вас. Не можете повече да прикривате нещо, което се вижда вече не само от Брюксел, но и от Вашингтон.
Ако на някой още не му е ясно, че ни управлява криминално-политическа мафия състояща се от БСП и ДПС, явно живее в България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves